Pasztet z czarnej fasolki Bio
Kinga BajcarRodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Wielkanoc
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: jajka, strączkowe
Składniki:
mąka amarantusowa Bio - 5 łyżek
natka pietruszki pęk
por - 1/4 szt.
cebula - 1/2 szt.
oliwa z oliwek extra Virgin Bio trochę
pierz trochę
oregano suszone Bio trochę
jajko - 1 szt.
mała foremka
Dodatkowe informacje:
Pasta ta, to doskonały dodatek do pieczywa i warzyw.Sposób przygotowania:
Następnie gotujemy przez około 30-40 minut aż zmięknie.
Wszystko zależy ile się godzin moczyła.
Dodajemy mąkę amarantusową Bio, jajko, posiekaną bardzo drobno cebulę, porę oraz natkę pietruszki.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz suszonym oregano Bio.
Taką masę przekładamy do małej foremki, najlepiej aluminiowej wysmarowanej odrobiną oliwy z oliwek.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.