![Bezmleczne bułeczki śniadaniowe z prosa](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-06/5514-photo-main.jpg)
Bezmleczne bułeczki śniadaniowe z prosa
![](/cache/a32x32/files/users/33-avatar-735992636.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, pieczywo, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki:
Zawiera: drożdże
Składniki:
Drożdże instant Bio - 1 opakowanie
Lucuma Bio - 2 łyżeczki
Cukier z Agawy Bio - 2 łyżeczki
Woda (temperatura pokojowa) - 1 szklanka
Oliwa z oliwek extra Virgin Bio trochę
Sposób przygotowania:
Dolewamy wody i wyrabiamy ciasto. Gdyby były zbyt suche dodajemy jeszcze odrobinę wody. Na koniec dodajemy oliwę z oliwek i ponownie wyrabiamy. Odstawiamy do wyrośnięcia na około 1,5 godziny.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.