![Sałatka z jajem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-12/3483-photo-main.jpg)
Sałatka z jajem
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): japońska, polska
Użyte składniki:
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
majonez - 2 łyżki
czerwona papryka - 1 szt.
jajko - 3 szt.
pieprz do smaku
jogurt naturalny - 2 łyżki
Sposób przygotowania:
Sałatę i paprykę opłukać i osuszyć. Sałatkę porwać w rękach a paprykę pokroić w kostkę, wymieszać. Wymieszać majonez i śmietanę, dodać do smaku sól i pieprz, połączyć z sałatą.
Wyłożyć na talerze na górę położyć plastry jajka.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.