![Koszyczki z łososiem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-07/2207-photo-main.jpg)
Koszyczki z łososiem
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
mleko - 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
filet z łososia - 15 dag
dymka - 2 szt.
Sposób przygotowania:
Jajka roztrzepać z mlekiem, solą i pieprzem.
Łososia opłukać i ugotować, następnie rozerwać w palcach na małe kawałki. Dymkę posiekać.
Składniki połączyć ze sobą i wymieszać.
Masę wlewać do koszyczków z ciasta filo.
Piec w temp. 170 stopni, aż jajka całkowicie się zetną.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.