Śledzie w curry
paulina2157Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: jajka, grzyby, ryba i owoce morza
Składniki:
cebula - 1 szt.
curry - 1 łyżka
musztarda delikatesowa - 2 łyżki
musztarda francuska - 4 łyżki
ogórki kiszone - 2 szt.
grzybki marynowane - 8 szt.
Sposób przygotowania:
Po tym czasie odcedzić i pokroić na małe kawałki.
Cebulę pokroić drobno, zalać wrzątkiem, odcedzić na sicie.
Ogórki pokroić w kostkę, grzybki również.
W misce wymieszać ze sobą musztardy, majonez, curry.
Dodać cebulę, grzybki, ogórki i wymieszać.
Na koniec włożyć śledzie i wymieszać.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.