Pstrąg tęczowy w papilotach z warzywami i serem
paulina2157Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, strączkowe, nabiał krowi
Składniki:
ser camembert - 1 szt.
marchew - 2 szt.
seler korzeń - 1/2 szt.
lubczyk świeży do smaku
oregano do smaku
pieprz kolorowy grubo mielony do smaku
sól morska do smaku
Sposób przygotowania:
Marchew i seler obrać i pokroić w słupki, ugotować wraz z fasolką w osolonej wodzie.
Na papier do pieczenia wyłożyć część warzyw i pokrojony w kostkę ser. Położyć kawałki ryby i gałązkę lubczyku. Zawinąć w papiloty.
Piec około 25 minut w temp. 200 stopni.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.