![Paprykarz z wędzonym dorszem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-04/7532-photo-main.jpg)
Paprykarz z wędzonym dorszem
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
dorsz wędzony - 1 szt.
seler korzeń - 1 szt.
macrhew - 3 szt.
cebula - 2 szt.
koncentrat - 1 łyżka
sól i pieprz do smaku
ketchup - 4 łyżki
Sposób przygotowania:
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle, dodać starte marchew i seler i dusić podlewając wodą do miękkości warzyw. Gdy woda odparuje dodać koncentrat i ketchup, doprawić do smaku wymieszać.
Na koniec wymieszać z ryżem i rybą, można od razu podawać.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.