![Makaron z pieczarkami i natką](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-11/3419-photo-main.jpg)
Makaron z pieczarkami i natką
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, nabiał, grzyby, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
pieczarki - 15 dag
cebula - 1 szt.
masło - 3 łyżki
jogurt grecki - 3 łyżki
natka pietruszki (posiekana) - 2 łyżki
Sposób przygotowania:
Pieczarki oczyścić i pokroić w kostkę. Pieczarki wraz z cebulką usmażyć na maśle. Dodać makron i wymieszać. Dodać posiekaną natkę. Na koniec dołożyć jogurt , doprawić i wymieszać całość.
Przełożyć na talerze, podawać na ciepło.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.