![Filety faszerowane wątróbką](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-11/9009-photo-main.jpg)
Filety faszerowane wątróbką
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Zawiera: gluten, mięso, pszenica, drób
Składniki:
wątróbka drobiowa - 10 szt.
cebula - 1 szt.
mąka do panierki trochę
papryka słodka - 1 łyżeczka
papryka ostra - 0,5 łyżeczki
Sposób przygotowania:
Papryki wymieszać z solą i pieprzem do smaku i oprószyć bardzo dokładnie filety. Ziemniaki obrać pokroić na ósemki i razem z filetami zamknąć z rękawie do pieczenia. Piecz w temp. 180 stopni około 50 minut.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.