Sero-mak z warstwą kokosową
paulina2157Rodzaj posiłku: ciasta
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
mąka - 2 szklanki
cukier - 3/4 szklanki
masło - 2 dag
jajko - 1 szt.
żółtko - 2 szt.
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
masa makowa :
masa makowa (gotowa) - 1 opakowanie
masa serowa :
ser biały - 1 kg
budyń śmietankowy - 1 opakowanie
cukier puder - 1 szklanka
rodzynki - 100 g
warstwa kokosowa :
wiórki kokosowe - 100 g
mąka - 4 łyżki
jajka - 2 szt.
cukier do smaku
mąka ziemniaczana - 1 łyżka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.