![Ryba z papryką](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-07/2285-photo-main.jpg)
Ryba z papryką
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, cytrusy, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
papryka czerwona - 1 szt.
papryka żółta - 1 szt.
sól do smaku
sok z cytryny - 1 szt.
masło trochę
cebula czerwona - 1/2 szt.
Sposób przygotowania:
Papryki pokroić w cienkie paseczki, cebulę w talarki.
Rybę układać w naczyniu żaroodpornym, posypać paprykami i cebulą. Położyć na wierzch kilka wiórek masła.
Piec pod przykryciem przez 30 minut w temp. 190 stopni.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.