Sałatka z rukoli
Iwona KuczerRodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: nabiał, mięso, cytrusy, drób, nabiał krowi
Składniki:
ugotowana biała quinoa BIO - 1/2 szklanki
pomidorki koktajlowe BIO - 2 garści
ser mozzarella w kulkach BIO - 8 szt.
filet z piersi kurczaka BIO - 1 szt.
ulubiona przyprawa do kurczaka BIO - 1 trochę
świeżo wyciśnięty sok z limonki BIO - 4 łyżki
oliwa z oliwek BIO - 4 łyżki
sól, pieprz - 1 trochę
kapary BIO - 2 łyżki
Sposób przygotowania:
Polewamy sokiem z limonki i oliwą, posypujemy kaparami i pestkami dyni. Delikatnie mieszamy i podajemy.
Smacznego
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.