![Migdałowe naleśniki](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-01/613-photo-main.jpg)
Migdałowe naleśniki
![](/cache/a32x32/files/users/41-avatar-1735621525.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
mąka migdałowa BIO - 2 łyżki
mąka pszenna typ 550 BIO - 2 łyżki
mleko BIO - 1/2 szklanki
olej do smażenia BIO - 1 trochę
ulubione dodatki do naleśników - 1 trochę
Sposób przygotowania:
Podawać z ulubionymi dodatkami: owoce, jogurt, syrop z agawy, miód itp. Naleśniki na zdjęciu polane zostały syropem z agawy i posypane jagodami.
Smacznego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.