Słoneczna kanapka
Iwona KuczerRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Wielkanoc
Zawiera: gluten, jajka, mięso, żyto, wieprzowina
Składniki:
chuda szynka gotowana w plastrach - 1 szt.
jajko BIO - 1 szt.
majonez BIO - 1 łyżeczka
avokado BIO - 1/2 szt.
mały pomidor BIO - 1/2 szt.
szpinak świeży lub mieszanka sałat BIO - 1 garść
olej do smażenia BIO - 1 łyżka
sól morska - 1 trochę
pierz kolorowy trochę
ulubiony olej - z dyni, pestek moreli, makowy, itp. - 1 trochę
Sposób przygotowania:
Chleb opiec w opiekaczu lub w piekarniku - musi być ciepły i chrupiący.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.