
Śledzie w curry

Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, Sylwester, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
jogurt naturalnym gęsty BIO - 1/2 szklanki
gęsta kwaśna śmietana BIO - 1/2 szklanki
majonez BIO - 2 łyżki
curry w proszku BIO - 1 łyżka
ketchup łagodny BIO - 1 łyżka
szczypiorek lub - 1 pęk
cebula biała BIO - 1/2 szt.
kapary BIO - 4 łyżki
korniszon BIO - 2 szt.
Sposób przygotowania:
Jogurt, śmietanę, majonez, curry i ketchup mieszamy. Pozostałe składniki drobno siekamy, dodajemy do sosu. Wkładamy śledzie, dokładnie mieszamy.
Smacznego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.