Truskawkowa fantazja
Iwona KuczerRodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, cytrusy, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
cukier trzcinowy lub cukier z agawy BIO - 4 łyżki
sok z cytryny BIO - 2 łyżki
kuzu szare BIO - 4 łyżki
mascarpone BIO - 4 łyżki
cukier lub syrop z agawy BIO (do kremu) - 2 łyżki
drobno pokruszone ciastka (herbatniki) z czekoladą - 8 łyżek
Dodatkowe informacje:
Poza sezonem możemy użyć owoców mrożonych.Sposób przygotowania:
Na dno każdego pucharka wsypać 2 łyżki ciasteczek. Na nie wyłożyć krem śmietanowy.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.