Paszteciki francuskie po włosku
Iwona KuczerRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, Sylwester
Zawiera: gluten, nabiał, mięso, pszenica, drób, nabiał krowi
Składniki:
mięso gotowane (np. z rosołu) - 1 szklanka
ser żółty starty na grubej tarce - 8 garści
sos pomidorowy passata - 1/2 szklanki
ser mozzarella - 100 g
cebula czerwona - posiekana - 1/4 szt.
sól, pieprz - 1 trochę
pomidory suszone, w oliwie - posiekane - 4 szt.
Dodatkowe informacje:
Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 190 st.C około 20 min, aż paszteciki będą lekko brązowe.Podawać na ciepło.
Smacznego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.