![Prażone migdały na ostro](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-12/6770-photo-main.jpg)
Prażone migdały na ostro
![](/cache/a32x32/files/users/41-avatar-1735621525.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie
Składniki:
sproszkowane chilli BIO - 1 łyżeczka
sól himalajska lub morska grubo mielona BIO - 1 trochę
Dodatkowe informacje:
Świetna i zdrowa przekąska, idealna do przegryzania zamiast chipsów ;-)Sposób przygotowania:
Polewamy oliwą, posypujemy papryką i prażymy jeszcze chwilę. Posypujemy solą, przesypujemy na płaski talerz, zostawiamy do ostygnięcia.
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.