![Placki z kabaczka](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-08/10206-photo-main.jpg)
Placki z kabaczka
![](/cache/a32x32/files/users/41-avatar-1735621525.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, jajka, pszenica
Składniki:
mąka pszenna - 3-4 łyżki
jajko - 1 szt.
sól, pieprz - 1 trochę
olej do smażenia - 1 trochę
Sposób przygotowania:
Przez ten czas siekamy drobno dymkę.
Kabaczka odciskamy z powstałego soku, dodajemy jajko, dymkę, 3 łyżki mąki, dokładnie mieszamy. W razie konieczności dodajemy jeszcze łyżkę mąki.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.