![Pasta z awokado](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-03/12581-photo-main.jpg)
Pasta z awokado
![](/cache/a32x32/files/users/41-avatar-1735621525.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: nabiał, cytrusy, nabiał krowi
Składniki:
ogórek - 1 szt.
cebula dymka - 2 szt.
szpinak świeży - 1 garść
pomidory suszone w oliwie - 2 szt.
jogurt naturalny - 1 łyżka
sok z cytryny - 1 łyżka
kiełki brokuła - 1 łyżka
sól, pieprz - 1 do smaku
Sposób przygotowania:
Chrzan mieszamy z jogurtem, dodajemy do pozostałych składników, delikatnie mieszamy. Podajemy z ciemnym pieczywem, posypane kiełkami brokuła.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.