Chrupiące krążki kalmarów
Iwona KuczerRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): śródziemnomorska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
duże jajko BIO - 1 szt.
sól, pieprz BIO - 1 trochę
bułka tarta BIO - 1 szklanka
siekany świeży koperek BIO - 2 garści
olej do gotowania i pieczenia BIO - 1 trochę
Dodatkowe informacje:
Bułkę tartą możemy zastąpić mąką kukurydzianą.Sposób przygotowania:
Jogurt mieszamy z koperkiem, doprawiamy solą i pieprzem.
Krążki osączamy na ręczniku papierowym i podajemy z sosem jogurtowym.
Smacznego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.