![Zapiekane leczo](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-07/5536-photo-main.jpg)
Zapiekane leczo
![](/cache/a32x32/files/users/274-avatar-1106630015.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: nabiał, mięso, wieprzowina, nabiał krowi
Składniki:
żółta papryka - 2 szt.
pomidor - 2 szt.
cebula - 1 szt.
ser żółty starty - 15 dag
kwaśna śmietana - 20 dag
sól, pieprz, papryka słodka i ostra do smaku
Sposób przygotowania:
Wszystko przełożyć do wysmarowanego olejem naczynia żaroodpornego, wymieszać ze śmietaną, posypać serem.
Zapiekać ok. 25 min w temp. 180 st. C.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.