FIT sałatka jarzynowa w lżejszej wersji
Zdrowie na językuRodzaj posiłku: sałatki
Specjalne: Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał, jajka, strączkowe
Składniki:
pietruszka duża - 1 szt.
seler kawałek
ziemniak - 3 szt.
ogórki kiszone średnie - 2 szt.
kukurydza konserwowa - 1/2 opakowania
jajka - 4 szt.
jogurt grecki - 2 duże łyżki
majonez - 1 łyżka
musztarda - 2 łyżeczki
sól i pieprz - do smaku
Sposób przygotowania:
Jajka ugotuj na twardo.
Ugotowane i ostudzone warzywa obierz i pokrój wraz z jajkami w kostkę.
Dodaj pozostałe składniki i dokładnie wymieszaj.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.