![Naturalna i chrupiąca granola w wersji XXL :)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-02/7116-photo-main.jpg)
Naturalna i chrupiąca granola w wersji XXL :)
![](/cache/a32x32/files/users/347-avatar-2080235465.jpg)
Rodzaj posiłku: śniadanie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, orzeszki ziemne, owies, jęczmień
Składniki:
płatki jaglane - 200 g
płatki jęczmienne - 120 g
ziarna słonecznika - 100 g
masło orzechowe 100% (u mnie crunchy) - 100 g
syrop daktylowy - 100 g
płatki migdałowe - 30 g
wiórki kokosowe - 35 g
jagody goji - 60 g
rodzynki niesiarkowane - 100 g
nasiona chia - 50 g
płatki kokosowe - 80 g
siemię lniane złociste - 50 g
morele niesiarkowane - 100 g
Dodatkowe informacje:
Duża porcja granoli wystarczy na długi czas. Kiedy jesteś zajęta/zajęty takie musli na śniadanie sprawdzi się idealnie ;)Sposób przygotowania:
Po upieczeniu połączyć granolę z dodatkami i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.