Dyniowe muffinki z zielonym kremem :)
Zdrowie na językuRodzaj posiłku: ciasta, desery
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, pszenica, jęczmień, nabiał krowi
Składniki:
Kaszka kukurydziana - 50 g
Proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
Puree z dyni - 120 g
Mleko - 100 ml
Cynamon - 1/2 łyżeczki
Olej - 1 łyżka
Ksylitol - 2 łyżki
Jogurt naturalny - 2 łyżki
Siemię lniane mielone - 1 łyżeczka
Młody jęczmień w proszku - 1 łyżeczka
Stewia w proszku - 1/2 łyżeczki
Dodatkowe informacje:
Pyszne, delikatne, żółciutkie babeczki z zielonym kremem, który po spróbowaniu był dosłownie wyjadany prosto z muffinek :)Sposób przygotowania:
Gotowe! Smacznego :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.