![Bezglutenowe placuszki ryżowo-kasztanowe :)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-04/9690-photo-main.jpg)
Bezglutenowe placuszki ryżowo-kasztanowe :)
![](/cache/a32x32/files/users/347-avatar-2080235465.jpg)
Rodzaj posiłku: śniadanie
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: jajka
Składniki:
mąka kasztanowa - 30 g
proszek do pieczenia - 1/3 łyżeczki
jajko - 1 szt.
cukier kokosowy - 1 łyżka
olej kokosowy - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
Na patelni rozgrzej olej, nakładaj po łyżce masy i smaż z dwóch stron do zarumienia się placuszków.
Podawaj z masłem orzechowym z nerkowców i konfiturą z czarnej porzeczki.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.