![Krem dyniowy z imbirem i mleczkiem kokosowym - przepyszny!](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-11/9094-photo-main.jpg)
Krem dyniowy z imbirem i mleczkiem kokosowym - przepyszny!
![](/cache/a32x32/files/users/347-avatar-2080235465.jpg)
Rodzaj posiłku: zupa
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
cebula - 1 szt.
czosnek - 2 ząbki
papryczka chilli - 1 szt.
imbir kawałek
woda - 1 szklanka
mleczko kokosowe - 200 ml
curry - 1 łyżka
sól himalajska, papryka wędzona, papryk słodka, pieprz ziołowy, pieprz czarny, szczypta pieprzu cayenne do smaku
Sposób przygotowania:
Wlej mleczko kokosowe i gotuj jeszcze ok. 5 minut.
Całkowicie ostudzoną zupę zmiksuj.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.