![Kakaowy budyń z kaszy jaglanej :)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-11/12141-photo-main.jpg)
Kakaowy budyń z kaszy jaglanej :)
![](/cache/a32x32/files/users/347-avatar-2080235465.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Zawiera: gluten, kakao, owies
Składniki:
woda - 150 ml
napój roślinny - 150 ml
mus kokosowy - 1 łyżka
spirulina - 1/2 łyżeczki
stewia w proszku - 1/2 łyżeczki
Sposób przygotowania:
Ugotowaną kaszę pozostaw do lekkiego ostygnięcia (pod przykryciem).
Następnie dodaj pozostałe składniki i zmiksuj na gładką konsystencję.
Podawaj z wybranymi dodatkami, u mnie maliny, borówki, wiórki kokosowe, kruszone ziarna kakaowca.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.