![Pieczona dynia piżmowa faszerowana komosą z warzywami :)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-01/9347-photo-main.jpg)
Pieczona dynia piżmowa faszerowana komosą z warzywami :)
![](/cache/a32x32/files/users/347-avatar-2080235465.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Użyte składniki: wegetariańskie,
Składniki:
komosa ryżowa tójkolorowa - 120 g
pomidory - 2 szt.
papryka czerwona - 1 szt.
olej kokosowy - 1 łyżka
oliwa z oliwek - 1 łyżka
pieprz do smaku
papryka słodka do smaku
papryka ostra do smaku
natka suszona do smaku
Sposób przygotowania:
Ugotowaną komosę wymieszaj z warzywami. Tak przygotowanym farszem napełnij upieczone dynie.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.