Muffinki migdałowe z nasionkami chia - bez mąki, cukru :)
Zdrowie na językuRodzaj posiłku: ciasta, desery
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka, orzechy wszystkie
Składniki:
Mleko migdałowe - 1/4 szklanki
Syrop klonowy - 1/4 szklanki
Białka - 6 szt.
Cynamon - 1 łyżeczka
Sól - 1/2 łyżeczki
Nasiona Chia - 1/4 szklanki
Dodatkowe informacje:
Jedne z najlepszych muffinek jakie jadłam, a do tego taaakie zdrowe! Mają oryginalny smak, lekkie, puszyste wnętrze i chrupiącą "skórkę" :D Są przepyszne.Sposób przygotowania:
Dodaj mielone migdały i nasiona chia. Wymieszaj wszystkie składniki.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.