![Gryczano-ryżowe muffinki bezglutenowe :)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-01/10858-photo-main.jpg)
Gryczano-ryżowe muffinki bezglutenowe :)
![](/cache/a32x32/files/users/347-avatar-2080235465.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: nabiał, jajka, orzechy wszystkie, nabiał krowi
Składniki:
mąka ryżowa - 100 g
cukier kokosowy - 30 g
jajka - 2 szt.
olej kokosowy - 1 łyżka
mleko - 150 ml
krem pistacjowo-kokosowy (Super Krówka) - 7 łyżeczek
Dodatkowe informacje:
Ten krem jest przepyszny, dodatkowo ekologiczny oraz na bazie cukru kokosowego. Jednak jeżeli go nie posiadasz możesz zamieć go na dżem.Sposób przygotowania:
Do wybranych foremek przelej trochę ciasta, następnie wyłóż 1 łyżeczkę kremu pistacjowo-kakaowego, kolejno przykryj ponownie niewielką ilością ciasta.
Piecz w nagrzanym na 180*C piekarniku przez 25-30 minut.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.