Krem dyniowy z mleczkiem koksowym - lekki, zdrowy i wege :)
Zdrowie na językuRodzaj posiłku: danie główne, zupa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Składniki:
marchewki - 2-3 szt.
cebula - 1 szt.
pietruszka - 1 szt.
pasternak - 1 szt.
ziemniaki - 4 szt.
seler, pietruszka, magi - gałązki liści - 2-3 szt.
mleczko kokosowe - 100 ml
curry - 1 łyżeczka
kminku mielonego, pieprzu ziołowego, ziół prowansalskich, papryki słodkiej, soli morskiej - 1/2 łyżeczki
chilli, pieprzu mielonego prawdziwego - 1/3 łyżeczki
olej arganowy do smaku
Sposób przygotowania:
Całość zblenduj na gładki i aksamitny krem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.