![Blok czekoladowy z migdałami - zdrowsza fit wersja :)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-02/10960-photo-main.jpg)
Blok czekoladowy z migdałami - zdrowsza fit wersja :)
![](/cache/a32x32/files/users/347-avatar-2080235465.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Zawiera: miody, nabiał, kakao, nabiał krowi
Składniki:
migdały - 75 g
rodzynki - 75 g
kakao - 3 łyżki
olej kokosowy - 100 g
miód - 25 g
mleko - 100 ml
sól szczypta
Sposób przygotowania:
Kolejno dodaj rozpuszczony olej kokosowy z nektarem kokosowym. Wymieszaj.
Do masy dodaj mleko, aby konsystencja była jednolita i kleista.
Gotową masę wyłóż do formy wyłożonej papierem do pieczenia i chłodź w lodówce minimum 2 godziny.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.