![Kasza bulgur z soczewicą, warzywami, sznycelkami i koperkiem :) Wege obiad!](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-07/5575-photo-main.jpg)
Kasza bulgur z soczewicą, warzywami, sznycelkami i koperkiem :) Wege obiad!
![](/cache/a32x32/files/users/347-avatar-2080235465.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Zawiera: gluten, strączkowe, pszenica
Składniki:
Zielona soczewica - 50 g
Cukinia - 1 szt.
Cebula - 1 szt.
Marchewka - 1 szt.
Czosnek - 3 ząbki
Pomidor śliwkowy - 2 szt.
Olej rzepakowy - 1 łyżka
Sznycelki wegańskie - 6 szt.
przyprawy: sól, curry, pieprz cayenne, papryka słodka, bazylia, oregano, kurkuma do smaku
Koperek świeży do smaku
Sposób przygotowania:
Przykryj pokrywką i duś 10 minut.
Posyp obficie świeżo pokrojonym koperkiem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.