![Dyniowe ciasteczka jaglane - bezglutenowe, wegańskie :)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-01/9340-photo-main.jpg)
Dyniowe ciasteczka jaglane - bezglutenowe, wegańskie :)
![](/cache/a32x32/files/users/347-avatar-2080235465.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta
Zawiera: orzechy wszystkie, orzeszki ziemne
Składniki:
mąka ziemniaczana - 50 g
soda - 1/2 łyżeczki
cukier z prawdziwą wanilią - 1 szt.
pasta z orzechów włoskich z nasionami konopi - 100 g
ksylitol - 80 g
olej kokosowy - 80 g
Sposób przygotowania:
Po tym czasie blaszkę wyłóż papierem do pieczenia i formuj dłońmi średniej wielkości ciastka. Mi wyszło 7-8 sztuk.
Wstaw do nagrzanego na 180*C piekarnika i piecz przez 40 minut. Pozostaw do ostygnięcia.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.