![Pasta lubczykowa na zimę](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-09/14472-photo-main.jpg)
Pasta lubczykowa na zimę
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: przetwory
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
Sól - 100 g
Dodatkowe informacje:
Przed każdym użyciem odlać olej z powierzchni i koniecznie nabierać pastę czystą łyżką. Po użyciu wyrównać powierzchnię i ponownie zalać olejem.Sposób przygotowania:
Gotową pastą napełnić niewielkie słoiczki mocno ubijając zawartość, wyrównać powierzchnię i polać olejem. Zakręcić i przechowywać w lodówce albo w zamrażarce.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.