![Wegański miód jabłkowy](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-09/14499-photo-main.jpg)
Wegański miód jabłkowy
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: przetwory
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: cytrusy
Składniki:
Cukier - 1 kg
Sposób przygotowania:
Do zredulowanego soku jabłkowego dodaję sok wyciśnięty z całej cytryny oraz cukier i mieszam do rozpuszczenia.
Garnek stawiam na najmniejszym palniku i ogrzewam do czasu, aż zgęstnieje i nabierze karmelowej barwy.
Gotowy gorący syrop jabłkowy przelać do słoika i odstawić do ostygnięcia.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.