![Twaróg wędzony ze śmietaną i czarną rzepą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-10/12009-photo-main.jpg)
Twaróg wędzony ze śmietaną i czarną rzepą
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): kresowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
Śmietana - 150 g
Czarna rzodkiew (średnia)
Sól do smaku
pieprz kolorowy do smaku
Dodatkowe informacje:
Inna odmiana smakowa znanego od bardzo dawna i lubianego przez większość osób białego sera ze śmietaną i rzodkiewką.Sposób przygotowania:
Zetrzeć na grubej tarce i lekko posolić - wymieszać i dodać śmietanę.
Wędzony twaróg rozgnieść widelcem połączyć z pozostałymi składnikami.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.