![Kolorowa sałatka z awokado i mozzarellą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-08/14450-photo-main.jpg)
Kolorowa sałatka z awokado i mozzarellą
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, śródziemnomorska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, cytrusy, nabiał krowi
Składniki:
Ser Mozzarella - 125 g
Oliwki zielone z papryką garść
Oliwki czarne podsuszane garść
Pomidor malinowy (spory) - 1 szt.
Natka pietruszki do smaku
Ulubiony olej/oliwa do smaku
Sok z cytryny do smaku
Sól morska do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.