![Pomidorowy bigosik z cukinii, selera i marchewki](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-09/14539-photo-main.jpg)
Pomidorowy bigosik z cukinii, selera i marchewki
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
Marchewka - 1 kg
Seler korzeniowy młody - 1/2 kg
Passata pomidorowa - 1 litr
Sól czosnkowa - 1 łyżka
Liście laurowe - 2-3 szt.
Pieprz mielony do smaku
Olej rzepakowy - 3-5 łyżki
Sposób przygotowania:
Podawać na gorąco albo na zimno.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.