![Półkruche ciasteczka dyniowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-09/11914-photo-main.jpg)
Półkruche ciasteczka dyniowe
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
Jajko
Soda oczyszczona - 1/2 łyżeczki
Olej kokosowy - 150 g
Cukier trzcinowy - 1/2 szklanki
Mąka pszenna - 400-450 g
Tarta skórka pomarańczowa - 1 łyżeczka
Śmietana (kwaśna, gęsta) - 3-4 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.