Wiosenne śniadanko
H A B I B I ☺Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, włoska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
Pomidory malinowe - 2 szt.
Truskawki kilka
Ulubione świeże zioła trochę
Oliwa ze świeżą bazylią do smaku
Sól morska do smaku
Sposób przygotowania:
Ser mozzarella pokroić w plasterki i ułożyć na jednym dużym talerzu albo na dwóch mniejszych. Na plasterkach mozzarelli ułożyć pokrojone pomidory oraz truskawki, a pomiędzy nimi plasterki cebuli. Całość oprószyć solą i skropić oliwą bazyliową. Na koniec wszystko przybrać ulubionymi ziołami.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.