![Wiosenne śniadanko](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-09/14473-photo-main.jpg)
Wiosenne śniadanko
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, włoska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
Pomidory malinowe - 2 szt.
Truskawki kilka
Ulubione świeże zioła trochę
Oliwa ze świeżą bazylią do smaku
Sól morska do smaku
Sposób przygotowania:
Ser mozzarella pokroić w plasterki i ułożyć na jednym dużym talerzu albo na dwóch mniejszych. Na plasterkach mozzarelli ułożyć pokrojone pomidory oraz truskawki, a pomiędzy nimi plasterki cebuli. Całość oprószyć solą i skropić oliwą bazyliową. Na koniec wszystko przybrać ulubionymi ziołami.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.