![Zielone risotto z cukinią i kurczakiem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-09/14488-photo-main.jpg)
Zielone risotto z cukinią i kurczakiem
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa, śródziemnomorska, włoska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: nabiał, mięso, strączkowe, drób, nabiał krowi
Składniki:
Filety z kurczaka - 500 g
Młoda cukinia (30 cm) - 1 szt.
Szczypiorek - 1 pęk
Natka pietruszki pęk
Śmietana 30% (słodka lub kwaśna) - 200 ml
Sól, pieprz, czosnek do smaku
Koperek do smaku
Olej - 5 łyżek
Groszek konserwowy - 1 opakowanie
Sposób przygotowania:
Podawać zaraz po przygotowaniu.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.