![Kawa z mleczkiem i wodą kokosową](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-03/11284-photo-main.jpg)
Kawa z mleczkiem i wodą kokosową
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: napoje, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
cukier kokosowy do smaku
woda kokosowa do smaku
Dodatkowe informacje:
Ponieważ nigdy nie piję bardzo gorącej (świeżo zaparzonej) kawy, tylko odstawiam ją na kilkanaście minut, aby lekko przestygla albo dolewam małą ilość zimnej wody z dzbanka filtrującego - wpadłam na pomysł, że równie dobrze można użyć zimnej wody kokosowej do obniżenia temp.Kawa zyskuje na smaku i aromacie ☺ ☕
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.