![Ocet jabłkowy z bananem i syropem z mniszka](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-12/14830-photo-main.jpg)
Ocet jabłkowy z bananem i syropem z mniszka
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: przetwory
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), gotuj w stylu eko
Składniki:
Banany - 3 duże
Syrop z mniszka - 230 ml
Kwiaty mniszka lekarskiego
Ocet jabłkowy trochę
Dodatkowe informacje:
Mój ocet był nastawiony tydzień temu, więc niestety zbyt wiele świeżych kwiatów mniszka nie udało mi się znaleźć. Co kilka dni dokładam po 2 sztuki, ale to i tak duży sukces jak na grudzień ;)Sposób przygotowania:
Słój nakryć ściereczką i odstawić w ciepłe miejsce do fermentacji.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.