![Skórka pomarańczowa w syropie](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-09/14542-photo-main.jpg)
Skórka pomarańczowa w syropie
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: przetwory
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: cytrusy
Składniki:
Sok z cytryny do smaku
Woda - 2 szklanki
Sposób przygotowania:
W międzyczasie ugotować syrop 1:1 z cukru i wody. Przełożyć do syropu skórki i gotować, aż zrobią się lekko szkliste. Można to robić kilka razy w krótkich etapach.
Gotowy syrop wraz ze skórkami przelać do słoika, zakręcić i przechowywać w chłodzie.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.