![Wegański rosół](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-09/14490-photo-main.jpg)
Wegański rosół
![](/cache/a32x32/files/users/1125-avatar-1609959028.jpg)
Rodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
Pietruszka z nacią - 2 szt.
Seler naciowy - łodygi - 2 szt.
Pomidory malinowe - 2 szt.
Szparagi zielone kilka
Lubczyk kilka listków
Ząbki czosnku - 3 - 4 szt.
Kapusta włoska kawałek
Koperek pęk
Sól selerowa, pieprz, włoszczyzna suszona lub bulion w proszku do smaku
Ziele angielskie kilka
Listki laurowe kilka
Cebula - 2 szt.
Por do smaku
Kozieradka do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.