Naleśniki z dżemem truskawkowym
Tylko z NaturyRodzaj posiłku: desery, śniadanie
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki:
Zawiera: miody, gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
jaja kur zielononóżek bio - 3 szt.
mleko - 2 szklanki
miód bio - 1 łyżka
sól szczypta
dżem truskawkowy bio - 1 słoik
mieszanka studencka bio trochę
syrop daktylowy bio trochę
Sposób przygotowania:
Rozgrzać patelnię, spryskać odrobiną oleju, wlać chochlę ciasta i rozprowadzić po całej patelni.
Smażyć na rumiano z obu stron.
Rozprowadzić dżem truskawkowy, zwinąć, polać syropem daktylowym i posypać mieszanką studencką.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.