![Pasztet drobiowy](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-01/559-photo-main.jpg)
Pasztet drobiowy
![](/cache/a32x32/files/users/74-avatar-2717966.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci, Wielkanoc
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, mięso, drożdże, pszenica, drób, nabiał krowi
Składniki:
wątróbka z drobiu - 100 g
jaja - 2 szt.
bułka sucha - 1 szt.
czosnek - 1 ząbek
cebula - 1 szt.
mleko do namoczenia bułki oraz wątróbki - 300 ml
olej do smażenia
Sposób przygotowania:
Piec z termoobiegiem 45 minut w temp. 175 stopni C.
Podawać z żurawiną.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.