![Sałata z kapusty pekińskiej i roszponki](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-01/493-photo-main.jpg)
Sałata z kapusty pekińskiej i roszponki
![](/cache/a32x32/files/users/74-avatar-2717966.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki:
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał
Składniki:
roszponka bio - 1/2 opakowania
pomidor bio - 2 szt.
cebula bio - 1 szt.
oliwki bio kilka
szczypiorek bio - 1/2 pęku
sól morska, pieprz czarny mielony bio
oliwa z oliwek bio - 5 łyżeczek
Sposób przygotowania:
Roszpunkę umyć, odkroić ogonki.
Pomidory sparzyć, obrać ze skórek i pokroić w kostkę.
Oliwki przekroić na połówki.
Cebulę pokroić w piórka.
Fetę pokroić w kostkę.
Wszystko wymieszać, polać oliwą, przyprawić solą i pieprzem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.