Sałata z kapusty pekińskiej i roszponki
Tylko z NaturyRodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki:
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał
Składniki:
roszponka bio - 1/2 opakowania
pomidor bio - 2 szt.
cebula bio - 1 szt.
oliwki bio kilka
szczypiorek bio - 1/2 pęku
sól morska, pieprz czarny mielony bio
oliwa z oliwek bio - 5 łyżeczek
Sposób przygotowania:
Roszpunkę umyć, odkroić ogonki.
Pomidory sparzyć, obrać ze skórek i pokroić w kostkę.
Oliwki przekroić na połówki.
Cebulę pokroić w piórka.
Fetę pokroić w kostkę.
Wszystko wymieszać, polać oliwą, przyprawić solą i pieprzem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.